Trabzon'da faiş fiyat uyarısı! 188'e bildirin

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: "Hiç kimsenin haksız kazanç elde etme hakkı bulunmuyor. Fahiş fiyat artışları mutlaka Alo 188’e bildirilmeli."

Trabzon'da faiş fiyat uyarısı! 188'e bildirin

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kimsenin haksız kazanç elde etme hakkı bulunmadığını, vatandaşların fahiş fiyat artışlarını mutlaka Alo 188 hattına bildirmesi gerektiğini belirtti.

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, zabıta ekiplerinin il genelinde fiyat denetim çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade etti.

Vatandaşların mağdur olmaması için denetimlerin sıklaştırıldığına işaret eden Gümrükçüoğlu, ulaşan şikayetlerin de anında işleme alındığına dikkati çekti.

Gümrükçüoğlu, ekiplerin denetimler sırasında etiket fiyatı ile kasa fiyatlarını kontrol ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermelerini önemle rica ediyorum. Hiç kimsenin haksız kazanç elde etme hakkı bulunmuyor. Fahiş fiyat artışları mutlaka Alo 188’e bildirilmeli. Bir ürünün fiyatında anormal bir artış yaşanmışsa vatandaşlarımız lütfen bunu bize bildirsin. Ekiplerimiz kısa sürede gerekli incelemeyi yapacak ve fiyat artışının haklı ya da haksız olduğunu karara bağlayarak gerekli işlemleri gerçekleştirecektir. Böylece alın teri ile helal rızkının peşinden koşan esnaflarımız da korunmuş olacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler