Trabzon'da eski il başkanından sert eleştiri

Trabzon'da eski il başkanından sert eleştiri

Trabzon'da eski il başkanından sert eleştiri

Anavatan Partisi eski Trabzon İl Başkanı Nazım Özcan, gündemi sarsacak sorularla nokta atışı yaptı. Trabzon’daki turizmin kanaat önderlerine kamuoyunu son dönemde rahatsız eden konulara ilişkin sorular sordu. Bakalım Nazım Özcan hangi konularda züfikare dokunmuş;
“Birkaç gündür şehrimizin turizm hayatı ile ilgili gözlemler yapmaya çalışıyorum.
Alışveriş merkezinin içinde paspas yaparken turistleri kaldırıp içtima alan temizlik işçisinden, turistin kullandığı arabaya çarpıp kendi yaptığı küçük bir hasara 2400 $ alanı, fahiş paralara taşıma yapan şöför esnafından yerli müşteriye işim var diyen karaktersizlere kadar birçok olaya tanık oldum, gördüm, dinledim.
Otel, yiyecek ve eğlence sektörümüz Hilton, Sheraton fiyat tarifelerinin üzerinde tarifelerde. Söylenecek daha onlarca eksik, hata, kusur hatta suç sayabilirim. Peki bunlara karşılık turizmi ülkemizin ve özellikle şehrimizin ciddi gelir kaynağı olarak gören yöneticilerimiz ne yapar?
Bence hiç! Şimdi soruyorum;
1- Turizm polisi var mıdır, nerededir, ne iş yapar?
2- Turizm zabıtası var mıdır, nerededir, ne iş yapar?
3- Maliyenin turizm müfettişleri var mıdır, nerededir, ne iş yapar?
4- Turizm Müdürlüğü ve personeli var mıdır, nerededir, ne iş yapar?
5- Trabzon Ticaret Odası ve Esnaf Odaları Birliğinin turizmle ilgili eğitim, denetim ve düzenleme ile ilgili bir gayreti çabası var mıdır, olmuş mudur?
6- Karayolları ve Belediyeler sezon öncesi bir hazırlık yapmış mıdır?
7- Birkaç aylığına Trabzon’a gelerek oto kiralamadan al da emlak işine varıncaya kadar birçok sektörde para kazanan kayıt dışı hatta kanun dışı kişilere yerli esnafı korumak için kim dur diyecek. Vs vs vs
Netice bu kafa ile seneye çok turist yolu gözler havada uçak var mı diye kulak kesiliriz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler