Trabzon'da Empula Hotel hizmete açıldı!

Trabzon'un Yomra ilçesinde müşterilerine hizmet veren Empula Hotel açıldı.

Trabzon'da Empula Hotel hizmete açıldı!

HABER61 - HABER SERVİSİ

Trabzon'un Yomra ilçesinde adını Lazca'da 'bulut' anlamına gelen 'Empula' kelimesinden alan Empula Hotel & Residences açıldı.

Empula Hotel'in Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Şahin, açılıştan dolayı heyecanını belirtirken şu ifadeleri kullandı: "14 ay gibi kısa bir zamanda otelimizi tamamladık. Çalışan tüm arkadaşlarımıza bu mikrofon aracılılığıyla teşekkür ediyorum. Bu isim sektörde yeni bir isim ama hedefimiz tabiki zincir olabilmek. Önce İstanbul'da sonra da Türkiye'de yaygınlaşmak istiyoruz. Otelimiz 'apart otel' tarzında yapıldı. Hem yerli hem de yabancı turistlerimiz otelimizden çok memnunlar. İyi de bir doluluk oranımız var. Umarım kar topu gibi giderek büyürüz. Değişik bir konsept yapmak istedik. Eğer otel şeklinde inşa etseydik 200 odalı bir otel olabilirdi. Odanın evinde mutfağından banyosuna her şey son sistem dizayn edildi. Son olarak bizler turizme hizmet ediyoruz. Dışarıda da insanlarımız turiste 'yok' demesinler; 'var' desinler ve bulup getirsinler."

Empula Hotel'in Müdürü Cemal Bey, Trabzon'daki rekabet ortamının kolay olmadığından bahsederek, "Henüz yeni açılmış bir işletme olmamıza rağmen çok ciddi talep alıyoruz. Bizim öncelikli olarak hedefimiz; müşteri memnuniyeti. Müşterilerimiz buradan memnun bir şekilde ayrılıp evlerine gidebilmeli. Otel açılışları zordur; çok eksiklikleriniz olur. Bizlerinde eksikleri var fakat en kısa zamanda eksikliklerimizi tamamlayıp müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Trabzon'da bu tarz bir otel var mı bilmiyorum. Konsept olarak klasik odalı otel hizmeti vermiyoruz. 2+1'lerde 6 kişiye kadar konaklama imkanı sunabiliyoruz. Kalabalık aileler için otelimiz oldukça ideal." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber