Trabzon'da Emniyet Müdürü Ankara'ya tayin oldu

Trabzon Emniyet Müdürlüğünde 14 yıl görev yapan Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Ender Türkyılmaz, bugün Trabzon'a veda etti. 

Trabzon'da Emniyet Müdürü Ankara'ya tayin oldu

Edinilen bilgiye göre; 14 yıl önce Rize Emniyet Müdürlüğünden Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne tayini çıkan ve çeşitli şubelerde komiser olarak görev yaptıktan sonra sırasıyla, Trafik Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü, Personel Şube Müdürlüğü, Siber Suçlar Şube Müdürlüğü görevlerini yerine getirmesinin ardından 6 yıl Trabzon İl Emniyet Müdür yardımcısı olarak görev yaparak bir rekora imza attı. 

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Tayin ve Terfi döneminde geçtiğimiz Eylül 2016’da 1’nci Sınıf Emniyet Müdürü olan Türkyılmaz, 14 ay daha Trabzon’da kaldıktan sonra bugün resmen ilişkisini keserek Ankara Emniyet Genel Müdürlüğünde göreve başladı. Emniyet Müdür Yardımcılığı döneminde Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ve Asayiş Şubelerinden sorumlu olan Türkyılmaz birçok başarıya imza attı.

Haber61.net ailesi olarak Türkyılmaz’a Emniyet Genel Müdürlüğü'ndeki görevinde başarılar dileriz.
 

Trabzon'da Emniyet Müdürü Ankara'ya tayin oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber