Trabzon'da Ekopark 20 gün sonra açılıyor

Ortahisar Belediyesi'nin Beşirli sahilinde inşa ettiği Ekopark'ta son aşamaya gelindi. 

Trabzon'da Ekopark 20 gün sonra açılıyor

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ekopark'ta incelemelerde bulunarak açılışın 20 Ağustos'ta yapılacağını duyurdu. 

Ağaçların yarı boyuna kadar uzanan yürüyüş yolunda gezinti yapan Ahmet Metin Genç, atıl durumdaki bu alanı herkesin istifade edebileceği ekopark haline getirmekten son derece mutlu olduklarını belirtti.

AÇILIŞA DAVET 

Başkan Genç, "Ekoparkımız, Ortahisar'ın güzel doğasına güzellik katacak örnek bir proje oldu. Parkımız, herkesin keyif alacağı, hoşça vakit geçireceği sahile nazır güzel bir yer haline geldi. Herkese hitap edecek bir yer. Çocuklar oyun oynayabileceği, doğayı ve çevreyi daha iyi tanıyabileceği, büyüklerin yürüyüş ve spor yapabileceği çok güzel bir mekan oldu. Ortahisar'ımız yeni bir gezinti ve dinleti alanına sahip oldu. Bundan da çok gururluyuz. Her zaman dile getirdiğimiz gibi bu şehirde 1m2'de olsa yeşil alan miktarını artırmanın derdindeyiz. Parkımızı da bu maksatla inşa ettik. Öncelikle sahilde inşa edilmesini çok önemli buluyorum. Sahile gelen vatandaşlarımızı yeşille buluşturacak, aileleriyle daha keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak çok güzel bir dinlenme ve eğlenme alanı oluşacak. Havuzuyla, ahşap kulübesiyle ve mobilyalarıyla parkımız çoluk-çocuk, yaşlı-genç herkes için cazibe merkezi olacak. Çocuklar ağaçlarla, toprakla buluşacak ve tabiat sevgisi kazanacaklar. Ağaçların arasında inşa ettiğimiz ve yüksekliği ağaçların yarı boyuna kadar ulaşan yürüyüş yolu da şehrimiz için bir ilk olacak. Vatandaşlarımız ağaç dalları arasında adeta onlara dokunarak, ağaçlarla iç içe gezintinin keyfini çıkaracak. 20 Ağustos'ta kentimizin paydaşlarıyla birlikte parkımızı hizmete açacağız. Ben şimdiden hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum ve bütün vatandaşlarımızı parkımızın açılışına davet ediyorum." ifadelerine yer verdi.


Trabzon'da Ekopark 20 gün sonra açılıyor




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler