Trabzon'da Eğitimde 2. dönem değerlendirildi

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Değerlendirme toplantısı yapıldı.

Trabzon'da Eğitimde 2. dönem değerlendirildi

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, öğrencileri sıkmadan, bunaltmadan eğitmenin ve öğretmenin yollarını bulmak gerektiğini belirtti. 


Yavuz, Akçaabat Şehit Samet Uslu İmam Hatip Lisesi Salonunda düzenlenen, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, eğitim ve öğretimde başarılı olmak için ekip ruhu gerektiğini kaydetti. 

Öğrencileri sıkmadan, bunaltmadan eğitmenin ve öğretmenin yollarını bulmak gerektiğini vurgulayan Yavuz, "Başarıda ekip ruhu çok önemlidir. Heyecanımızı hiçbir zaman yitirmemeliyiz. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz sizlerin ellerinde yetişecek." dedi.

Eğitim öğretim yılının ikinci döneminde yapılacak çalışmalar ve projelerin değerlendirildiği toplantıya, Vali Yardımcısı Nusret Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, okul öncesi, ilköğretim ve lise düzeyinde eğitim veren okulların yöneticileri katıldı.

Trabzon'da Eğitimde 2. dönem değerlendirildi

Trabzon'da Eğitimde 2. dönem değerlendirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler