Trabzon'da eğitim toplantısı

Eğitim alanında yapılan yatırımlar ve çalışmalar Trabzon Valisi Yücel Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.

Trabzon'da eğitim toplantısı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eğitim alanında Trabzon’da yaptığı çalışmalar  ve yatırımlar Trabzon Valisi Yücel Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi. 


Toplantıya Vali Yücel Yavuz’un yanısıra Vali Yardımcısı Nusret Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı. 

Eğitim alanında yapılan yatırımların ilin eğitim başarısını artıracağını ifade eden Vali Yücel Yavuz “ 2016 yılında başlayıp 2017 yılında devam eden inşaat yatırımları ve onarımlar  ile programa yeni alınan projeler  eğitim alanlarımızın  fiziki ortamlarını iyileştirirken ilimizin eğitim kalitesini ve başarışını da artırmaktadır. Okullarımızda öğrencilerin sosyal etkinliklere yönlendirilmeleri yönünde yapılan çalışmalar ve faaliyetler ilimizin ülke genelindeki başarısını doğrudan etkilemesi bakımından önemlidir” dedi.  

Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş tarafından Trabzon’un 2017 YGS'deki başarı durumu ve öğrencilerin sosyal etkinliklere, projelere katılım oranları ile ilgili bir sunum yapıldı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber