Trabzon'da eğitim konuşuldu

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına ilişkin değerlendirme toplantısı yapıldı.

Trabzon'da eğitim konuşuldu

Valilik B Toplantı salonunda Trabzon Valisi Yücel Yavuz başkanlığında ilgililerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının birinci döneminde yapılanlar ile ikinci dönemde yapılacak çalışmalar ele alındı.


Eğitim alanında Trabzon genelinde sorunsuz bir yarıyıl dönemi geçirdiklerini ifade eden Vali Yavuz, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim almaları öncelikli hedefimizdir. Bütün kurumlarımız bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.

Toplantıda; Okulların güvenliği, okul güvenlik kamera sistemlerinin yerleştirilmesinde gelinen aşamalar, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle ilgili mücadele, çocuklarımızın güvenli ve huzurlu bir şekilde servislerle taşınması, okullarda gıda güvenliği, öğrencilerimizin gün ışığından daha fazla istifade etmeleri ve okulların çevresinin aydınlatılması konuları ele alındı.

Trabzon'da eğitim konuşuldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber