Trabzon'da dolmuşa yeniden zam! Açıklama geldi

Trabzon'da yılbaşında 4 TL olan dolmuş fiyatları yeniden zamlandı. Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta konuyla ilgili Haber61'e açıklamada bulundu

Trabzon'da dolmuşa yeniden zam! Açıklama geldi

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'da yeni yıl öncesinde alınan kararla 4 TL'ye çıkarılan dolmuş ücretleri bu gece yarısı yeniden zamlandı.

Akaryakıt fiyatlarının artması gerekçesiyle alınan kararla 1 TL zam yapılan taşıma ücreti 5 TL oldu. Ayrıca gelecek ay yeniden zam yapılacağı söylentileri de konuşulmaya başladı.

Dolmuş zammı ile ilgili Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta Haber61'e açıklamada bulundu. Dolmuş zammı olduğunu ve resmi kararın bugün alacağını söyleyen Usta gelecek ay için ise yeniden zam planlaması olmadığını söyledi.

Usta " Arkadaşlarımiz zammı uygulamaya başladılar bugün itibariyle. Biz de bugün resmi kararınızı alacagız. Dolmuşçu esnafımız kazandığı parayı yakıta veriyor. Dün akşam da yine zam geldi yakıta biliyorsunuz. Bu zam esnafımızın giderinde devede kulak kalıyor. Gelecek ay için ise bir zam planlamamız yok ama sürekli artan akaryakıt fiyatları sonrası hakkımızda hayırlısı olsun" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber