Trabzon'da dolmuş tarifeleri resmen açıklandı

Trabzon'da dolmuşlara uygulanan zam resmi olarak açıklandı

Trabzon'da dolmuş tarifeleri resmen açıklandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan kararla Trabzon il sınırları içerisinde faaliyet göstermekte olan M,D,S ve T harf grubu toplu taşıma araçlarının tarife ücretlerine zam yapıldı.
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Trabzon il sınırları içerisinde faaliyet göstermekte olan M,D,S,T harf grubu ticari taksilerin tarifelerine akaryakıt fiyatının 11,40 TL olması sebebiyle Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) 21 Aralık 2021 tarih ve 2021/117 sayılı kararı ile zam yapılmış olup, akaryakıt fiyatlarının artması sebebiyle tekrar zam yapılması gerekliliği hâsıl olmuştur.  Bu kapsamda Ortahisar’da sivil 4 TL’den 5 TL’ye, öğrenci ise 3 TL’den 4 TL’ye yükseltilmiştir. Diğer ilçelerde uygulanacak yeni tarife ekte sunulmuştur” ifadeleri kullanıldı.

İşte tam tarife listesi;

Trabzon'da dolmuş tarifeleri resmen açıklandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber