Trabzon'da dolmuş rengini vatandaş seçiyor! Anket başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yeni dolmuşların rengi için anket başlattı.

Trabzon'da dolmuş rengini vatandaş seçiyor! Anket başladı!

Trabzon'da yeni dolmuş sisteminin ayrıntıları belli olmuştu. 12+1 olacak yeni dolmuş sisteminin en belirgin özellikleri engelli rampası, güvenlik kamerası ve klima olareak göze battı.

Dolmuşların rengi için ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından anket düzenlendi.

Ankette 5 ayrı renk seçeneği verilerek vatandaşların birini seçmesi istendi.

Ankete katılacaklar bu linkten oy kullanabilirler;

kurumsal.trabzon.bel.tr/Anket/Katil/?anketId=1

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, uzun çalışmalar sonucu dolmuş modernizasyon sürecini tamamladıklarını ve 10+1 sistemden 12+1 sistem üzerinde karar verdiklerini belirterek  “Vatandaşlarımız bizden konforlu, klimalı, güvenli, iç kamera sistemi ile izlenebilen, engelliler için erişilebilir dolmuş sistemi istiyorlardı. Biz de buna uygun bir modernizasyon süreci yürüttük ve kararımızı verdik. Sürecin en başından itibaren yeni dolmuşların rengini Trabzon halkı belirleyecek demiştik. Hazır herkes evdeyken, hazırladığımız anket çalışması ile halkımıza dolmuşlarımız hangi renk olsun diye sorduk. Renk olarak da ‘Turuncu, Mavi, Gold (Altın Rengi), Turkuaz ve Yeşil’ seçeneklerini sunduk.  Vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu hangi rengi tercih ederse Şoförler ve Otomobilciler Odamıza bunu bildireceğiz ve yeni sistemde o renkle dönüşüme başlayacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
47 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber