Trabzon'da Doğalgaz masaya yatırıldı

Trabzon'da ilçelerde yapılacak doğalgaz çalışmaları masaya yatırıldı.

Trabzon'da Doğalgaz masaya yatırıldı

Trabzon’daki doğalgaz çalışmaları Trabzon Büyükşehir Belediyesinde masaya yatırıldı.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilçelere doğalgaz ulaştırılması için gerçekleştirilecek çalışmalar ve projeler değerlendirmeye tabi tutuldu.
 
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon şehir merkezindeki (Ortahisar ilçesi) doğalgaz çalışmalarının tamamlanma oranının yüzde 80’ini aştığını söyledi. Of ilçesindeki doğalgaz çalışmalarının ise yüzde 90’nın üzerinde tamamlandığını ifade eden Gümrükçüoğlu, Akçaabat’a doğalgaz ulaştırmak için ise ana çelik boru hattının Yıldızlı’ya ulaştığını ve Söğütlü-Akçaabat istikametinde çalışmalara devam edildiğini kaydetti.
 
Trabzon’un ilçelerine doğalgaz ulaştırılması için hummalı bir çalışma içinde olduklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, “5 ilçemize daha doğalgaz ulaştırılması için 2017'nin ikinci yarısında çalışmalarımıza başlayacağız. Diğer ilçelerimiz de sırasıyla doğalgaza kavuşturulacaktır. İlçelerimize doğalgaz ulaştırmak için yapacağımız çalışmaları değerlendirdiğimiz son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik” diye konuştu.
 
Toplantıda AKSA Doğalgaz Grup Başkanı Yaşar Arslan, AKSA Doğalgaz Genel Müdürü Alper Konyalı ve AKSA Karadeniz Doğalgaz Bölge Müdürü Salih Ayaydın hazır bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler