Trabzon'da Diyanet Yayınevi ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosu açıldı

Trabzon'da, Türkiye Diyanet Vakfı Diyanet Yayınevi ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosu yapılan törenle hizmete açıldı.

Trabzon'da Diyanet Yayınevi ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosu açıldı

Türkiye Diyanet Vakfı Diyanet Yayınevi ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun açılışı, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut ve İl Müftüsü Osman Aydın'ın katılımıyla yapıldı. 

 Vali Yavuz, açılışta yaptığı konuşmada, aileye yönelik yapılan çalışmaların taçlandırıldığı bir hizmet olduğunu belirterek, "Şehrimiz tarih ve maneviyat kokuyor. İlimizde çok güzel çalışmalar yapılıyor. Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet Yayınevi bu güzel çalışmalara örnek teşkil ediyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Gümrükçüoğlu ise tarihi şehir Trabzon'un tarihi binasında bu hizmetin verilecek olmasının manevi anlamda çok büyük bir değer olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler