Trabzon'da denizde 29 Ekim kutlaması

Trabzon'da denizde 29 Ekim kutlaması yapıldı: Bu ülkenin Erenleri var!

Trabzon'da denizde 29 Ekim kutlaması

Haber61/Haber Servisi

Trabzon’da Cumhuriyetin 96. yılında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu etkinliklerden dikkat çekicisi ise denizde yapılan oldu. Mavi Tur adlı seyir gemisi ile denize açılan onlarca vatandaş, deniz üstünde şenlik gibi bir kutlama yaşadılar. Havai fişek gösterileri ile süslenen muhteşem gecenin yapım ve sunuculuğunu Aslan Kar yaptı.
Aslan Kar duygusal bir de konuşma yaparak,” Bu ülkeyi yok etmeye isteyenler asla bunu başaramayacaklarını her denediklerinde görüyorlar. Çünkü bu ülkenin Erenleri var.” diyerek Maçka’da teröristlerce şehit edilen Eren’i andı. 

Mavi Tur Genel Müdürü Raif Yazıcı,  Cumhuriyet bayramı dolayısıyla yaptıkları etkinliklere büyük ilgi gördüklerini ifade ederek, “Mavi Tur ailesi olarak 2 gün boyunca turlarımızı gerçekleştirdik. 2 günde toplam 3 binin üzerinde insanımızı denizle buluşturduk. Trabzon’un böyle etkinliklere ihtiyacı olduğunu gördük. İlgi gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz. Etkinliklerimizi böyle özel günler için en düşük fiyattan gerçekleştiriyoruz. 5 lira sadece. Herkes bu etkinliğe katılsın istiyoruz. Böyle programlara devam edeceğiz. Bu ilgi bizi teşvik ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler