Trabzon'da demiryolu yine hayal! Havaalanı ise...

Trabzon'da yıllardır beklenen demiryolu için hiç bir çalışma olmadığı ancak havalimanı için çalışmaların sürdüğü açıklandı

Trabzon'da demiryolu yine hayal! Havaalanı ise...

Haber61 Haber Servisi

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, düzenlediği basın toplantısında bir çok konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzon'un özellikle beklediği yeni havalimanı ve demiryolu projeleriyle ilgili konuşan Mumcu, demiryolu için kötü haberi verdi.

Havalanı için yeni pist mi yoksa yeni havalimanı mı yapılması konusunda fizibilite çalışmalarının yapıldığını belirten Mumcu " Sondaj ve zemin etüdü yapılıyor. Yeni havaalanı yapılması, denizi doldurmak mı mevcut havaalanına pist eklenmesi mi. Bununla alakalı fizibilite çalışması sürüyor." dedi.

Demiryolu projesinin ise gündemde olmadığını belirten Mumcu  "Demiryolu projesinin yatırım programına alınması ile ilgili çalışma yok. Cumhurbaşkanı'mızdan sözünü aldık ama şuana kadar atılmış bir adım yok." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler