Trabzon'da çok özel hafta

19 Mayıs Gençlik Haftası Trabzon’da çok sayıda etkinlikle, coşkuyla kutlanacak

Trabzon'da çok özel hafta

Trabzon, dolu dolu bir haftaya hazırlanıyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında kutlanılan Gençlik Haftasında, birbirinden önemli etkinlikler düzenlenecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Birdal Öztürk, “Bu önemli haftada herkesin bir araya gelmesi, aynı duygularla, aynı coşkuyu paylaşmasını diliyoruz. Halkımıza sesleniyoruz, gelin birlikte bayram yapalım” dedi.
 
Etkinlikler, 15 Mayıs’ta saat 10.00’da Valilik önünden Meydan parkına yapılacak Gençlik Yürüyüşü’yle başlayacak. 16 Mayıs’ta Zağnos Vadisi’ndeki bisiklet etkinliğinde, kura ile belirlenecek olan 5 kişiye bisiklet hediye edilecek.  Kutlamalar 17 Mayıs’ta Şenol Güneş Kompleksinde yapılacak olan Uçurtma Şenliği ve Yelken Yarışları ile sürecek.  Çok Amaçlı Spor Salonunda ise Judo müsabakaları yapılacak. 

 
18 Mayıs’ta Sahil Yolu Yabancı Diller Bölümünden başlayacak olan Gençlik Koşusu düzenlenecek,  19 Mayıs’ta ise önce milli sporcular Valilik makamına kabul edilecek, ardından Valilik önünde Anma Programı yapılacak. Bayram günü Uzun Sokak’ta Sporcu Yürüyüşü yapılacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, akşam Hamamizade’de düzenlenecek olan konser ile sona erecek. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber