Trabzon'da cinayet zanlısı yakalandı

Trabzon'da 1 yıl önce akrabasını öldüren şahıs yakalandı

Trabzon'da cinayet zanlısı yakalandı
Trabzon’un Sürmene ilçesine bağlı Fındıcak mahallesinde 1 yıl önce akrabasını kalaşnikof silahla vurarak öldüren şahıs karıştığı silahlı kavgada yaralanıp hastaneye kaldırılınca yakalandı. 

Edinilen bigiye göre, çeşitli suçlardan aranan Yüksel Kol (41) yaklaşık bir yıl önce Sürmene ilçesi Fındıcak mahallesinde akrabası Ali Kol (50)’un evine giderek dışarı çağırdı. Ali Kol’la bir süre konuşan Yüksel Kol daha sonra yanında bulunan kalaşnikof silahla Ali Kol’a ateş ederek öldürdü.

Olay sonrası kaçan Yüksel Kol, Jandarma ekiplerinin tüm çabalarına rağmen 1 yıldır kaçmayı başarırken, dün akşam daha önce öldürdüğü Ali Kol’un akrabası F.G. ile Fındıcak mahallesi yolunda karşılaştı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu cikan olayda her iki şahıs silahla yaralandı. F.G., KTÜ Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, aynı kavgada yaralanan Yüksel Kol ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralı halde Araklı ilçesindeki Şifalı Su mevkiine gelen Yüksek Kol, 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ve ambulans ekipleri şahsı alarak Araklı Devlet Hastanesine getirirken, burada gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin kavganın yaşandığı yerde yaptığı incelemede bir tabanca ve kalaşnikof silah ele geçirildiği öğrenildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber