Trabzon'da CHP'li gençlerden emniyete destek ziyareti

CHP Trabzon Gençlik Kolları üyeleri, Taksim Polis Merkezi'ni ziyaret ederek hem baş sağlığı diledi hem de terörle mücadelede emniyet güçlerinin yanında oldukları mesajı verdi.

Trabzon'da CHP'li gençlerden emniyete destek ziyareti
CHP Trabzon Gençlik Kolları üyesi gençler, Taksim Polis Merkezi'ni ziyaret ederek başsağlığı dilediler.

Son günlerde yaşanan emniyet görevlilerine ve askerlere yapılan terör saldırıları nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Gençlik Kolları Taksim Polis Merkezi’ni ziyaret ederek başsağlığı diledi. Emniyet güçlerine terörle mücadelede tam destek veren CHP’li gençler, emniyet mensuplarına yaşanan terör olayları nedeniyle üzüntülerini dile getirdi. 

CHP Gençlik Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Emre Polat, polislerin terörle mücadelede zorluklarla karşı karşıya kaldığını ve özellikle 15 Temmuz’dan sonra daha yoğun çalıştıklarına söyledi. Ülkedeki iç ve dış düşmanlara karşı sonuna kadar mücadele edilmesi vurgusu yapan Emre Polat, “Terör bir insanlık suçudur. Terörle mücadele konusunda güvenlik güçlerini destekliyoruz. Güçlü olursak, birlikte olursak, teröre karşı dik durursak, terör belasından bu ülkeyi kurtarırız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber