Trabzon'da CHP Gümrükçüoğlu'na yüklendi: Tam bir hayalkırıklığı

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun şehir için tam bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

Trabzon'da CHP Gümrükçüoğlu'na yüklendi: Tam bir hayalkırıklığı

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun en başarılı belediye başkanları listesindeki sıralamasını "hayal kırıklığı" olarak yorumladı. 


Gezici Araştırma Merkezi, 2016’da Türkiye’nin en başarılı büyükşehir belediye başkanlarını araştırdı. 30 Büyükşehir Belediye Başkanı'nın yer aldığı listede Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun 29. sırada yer aldığını belirten CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör "Gümrükçüoğlu sınıfta kaldı" dedi. 

TRABZON BUNU HAK ETMİYOR

İlçe belediyelerinde yapılan araştırmada Trabzon'un listeye dahi giremediğini söyleyen Güngör, Başkan Gümrükçüoğlu’nun başarılı belediye başkanları sıralamasında sondan ikinci olduğunu belirterek Gümrükçüoğlu’nun sınıfta kaldığını söyledi.

Trabzonlu’nun bunu hak etmediğini ve başarısız bir başkanla şehrin her alanda geri gittiğini söyleyen Güngör, “Başkan Gümrükçüoğlu anket sonucuna göre başarısızdır. Bu başarısızlık zaten Trabzon’luya yansımış ve Trabzon Türkiye çapında sondan ikinci oldu. Trabzon adına üzücü bir durum. Gümrükçüoğlu’nu bu başarısızlığından dolayı önümüzdeki yerel seçimlerde misafir olarak yaşadığı Trabzon ve Trabzon belediyesinden göndermek istiyoruz.” şeklinde ifade etti. 


GEZİCİ ARAŞTIRMA'NIN 11 OCAK 2017 TARİHİNDE AÇIKLANAN 2016'NIN EN BAŞARILI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI LİSTESİ


Trabzon'da CHP Gümrükçüoğlu'na yüklendi: Tam bir hayalkırıklığı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber