"Trabzon'da çevre yolu bir an önce yapılmalı"

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Karadeniz çevre yolu projesi kapsamında Trabzon'da çalışma yapıldığını söyledi.

"Trabzon'da çevre yolu bir an önce yapılmalı"
HABER61 HABER SERVİSİ

Trabzon'a gelerek bir dizi ziyarette bulunan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli TTSO'da düzenlenen İstihdam Seferberliği Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Canikli, Trabzon'da çevre yolunun mutlaka yapılması gerektiğini söyledi. Ulaşım konusuna dikkat çeken Canikli " Çevre yolunu bir an önce hayata geçirmemiz gerekiyor. Çünkü yükü artık kaldırmaz hale geldi. Yerleşim yerlerimizi zorluyor. Boydan boya bütün Karadeniz’i refaha kavuşturacak yol için çalışmalar başladı. Samsun bitti, Ordu bitmek üzere, Giresun’un projesi devam ediyor. Trabzon'un projesi bitti ihale aşamasına geldi. Her bir şehrin çevre yolu olarak dizayn ediliyor ama küçük müdahalelerle Karadeniz çevre yolu haline gelecek. Bu yolun büyük bölümü tünellerle geçiliyor. Başka çaremiz yok." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber