Trabzon'da çay fabrikasında yangın

Trabzon'un Of ilçesinde bir fabrikada yangın çıktı

Trabzon'da çay fabrikasında yangın

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'un Of ilçesinde Bölümlü Mahallesindeki  Çay Fabrikasında yangın çıktı. 

Kısa sürede alevlerin yükseldiği fabrikaya Of, Dernekpazarı, Çaykara ve Sürmene itfaiye grup amirliklerine ait 10 araç 14 personel ile müdahale edildi.

Yangının binanın ikinci katında bulunan çay tozlarının alevlenmesiyle büyüdüğü ve çatıya sıçradığı değerlendiriliyor.

Yangın uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alındı.

Yangınla ilgili konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, durumun kontrol altına alındığını belirtti. Başkan Sarıalioğlu, "Akşam saatlerinde kuru atık çay çöplerinden kaynaklı yangın meydana geldi. Rüzgarın etkisiyle çatı kısmına sirayet etti. Trabzon Büyükşehir Belediye İtfaiye ekipleri, TİSKİ, Of Belediyemizin ekipleri yangına anında müdahale etti. Yangın büyümeden kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Elektrik ana trafodan kapatıldı. Önlemler alındı. Kuru çayda herhangi bir sıkıntı yok. Herhangi bir yaralı ve can kaybı yok. Çalışanlarımıza ve müstahsillerimize geçmiş olsun diliyorum" dedi.
 

Trabzon'da çay fabrikasında yangın

Trabzon'da çay fabrikasında yangın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber