Trabzon'da C 18 mağduruyuz diyen vatandaşlar belediye meclisinde

Meclise geldiler Toplantı başladı

Trabzon'da C 18 mağduruyuz diyen vatandaşlar belediye meclisinde

Haber61 / Haber Servisi

Kanuni Bulvarı Projesi’nin devamı olarak Düzyurt, Çukurçayır, Gölçayır ve Gözalan Mahallerinde 18 C uygulaması kapsamında yapılan kamulaştırmanın sancısı sürüyor.


Bu mahallelerde yaşayanlar ve mahalle muhtarları meclise gelerek takip etmeye başkadılar Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu salona girdi. Ardından Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Metin Genç de meclis sıralarına oturdu. Toplantı başladı.

CHPli meclis üyesi Cahit Erdem, C18 mağduriyeti var mı? sorusuyla gündemi açtı. mağduruz diyen vatandaşlar mecliste konunun görüşülmesini de istedi. Başkan Gümrükçüoğlu,”Meclis toplantısı sonrası tek tek sizinle görüşelim şimdi diğer salonda beklemenizi rica ediyorum” dedi. Buna karşılık vatandaşlar meclis salonunda kalmak istedikleri üzerinde ısrar etti. Bunun üzerine Başkan Gümrükçüoğlu, “tamam sizde mecliste bekleyin toplantı sonrası birlikte görüşelim” diyerek meclis toplantısına devam etti.

Mahallelilerin taleplerini not alan Gümrükçüoğlu, konunun Belediyenin ilgili kurullarında değerlendirmeye tabi tutulacağını, sonrasında ilgili kurumlara konunun arz edileceğini kaydetti.
 
Başkan Gümrükçüoğlu, “Kanuni Bulvarı inşaatı Karayolları Genel Müdürlüğü uhdesinde sürdürülüyor. Biz yerel yönetimiz, şehrimizin gelişmesini istiyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri için her zaman girişimlerde bulunduk ve ilgili kurumlara ilettik. Bundan sonra da girişimlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler