Trabzon'da büyük acı! Anne oğul aynı gün hayatını kaybetti

Trabzonlu aile aynı gün iki ölümü birden yaşadı. Anne kalp krizinden, oğlu koronavirüsten öldü.

Trabzon'da büyük acı! Anne oğul aynı gün hayatını kaybetti

Trabzon'un Akçaabat ilçesi Acısu mahallesinde yaşayan 85 yaşındaki Ayşe Şahin ile Almanya'da yaşayan evli ve 3 çocuk sahibi oğlu Yaşar Şahin (55) aynı gün hayatını kaybetti.

Anne Şahin, 2 ay önce yakalandığı koronavirüsün ardından kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi altına alındı. Kalp krizi geçiren anne Şahin yaşamını yitirdi.

Anne Şahin'in Almanya'da koronavirüs tedavisi gören oğlu Yaşar Şahin de 5 saat sonra hayatını kaybetti. Anne Şahin, Acısu mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilirken, oğlu Yaşar Şahin'in cenazesinin Trabzon'a getirildikten sonra aynı yerde annesinin yanında toprağa verileceği öğrenildi.

ACI ÜST ÜSTE GELDİ

Annesini ve ağabeyini aynı gün kaybeden Sezgin Şahin açıklamada bulundu. Şahin, "Annem 2 ay önce koronavirüse yakalanmıştı. Hastanede yapılan tedavi sonrası koronavirüsü yenerek eve gelmişti. Annemde yıllardır kalp sorunu vardı. Geçtiğimiz günlerde kalbindeki ağrı ve ritim bozukluğundan hastanede tedavi altına alınmıştı. Annem geçtiğimiz gün tedavi gördüğü hastanede kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti. Annemi kaybetme acısını yaşarken, 5 saat sonra Almanya'da yaşayan ve koronavirüs tedavisi gören abim hayatını kaybetti. Almanya'da 15 gündür yoğun bakım ünitesinde entübe edilerek koronavirüs tedavisi gören abim ile annemin aynı gün ölmesi bizleri perişan etti. Babam 6 yıl önce vefat etti. Acılar gelince hep üst üste geliyor. Annem kalbine yenildi, abim ise koroyana yenik düştü. Acımız çok büyük. Yüreğimiz yanıyor. Allah kimseye böyle bir acı göstermesin. Şimdi ise Almanya'dan abimin cenazesini bekliyoruz. Annemin yanında toprağa vereceğiz." dedi.

Sabah

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber