Trabzon'da bu yola dikkat

Karayollarının yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Trabzon'da bu yola dikkat
Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşakları 97-117. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendiriliyor ve İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor. Çalışmalar sebebiyle Sapanca otoyol kavşağı da ulaşıma kapatılıyor.

Ankara-Polatlı-Sivrihisar yolunun 12-18. kilometrelerinde üstyapı yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Polatlı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

Trabzon-Maçka yolunun 5. kilometresindeki Deliklitaş mevkiinde yapılmakta olan köprü imalatı çalışmaları nedeniyle 6 Kasım'a kadar her iki yönde yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılacak.

İzmir Çevre Otoyolu'nun Koyundere Kavşağı-Seyrek Kavşağı Kesimi Çanakkale-İzmir yönünde üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım D-550 karayoluna yönlendirilecek.

Elmalı-Finike yolunun 15-17. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle sol yol trafiğe kapatılarak ulaşım sağ yoldan gidiş-geliş olarak devam ediyor.

Seyrantepe Devlet Hastanesi - TEM otoyolu bağlantısı inşaatı işi kapsamında yapım çalışmaları nedeniyle Sarıyer-Maslak istikametinden gelen ve Edirne istikametine devam eden TEM yan yolu, otoyola katılımdan itibaren trafiğe kapatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber