Trabzon'da bu yola dikkat!

Trabzon'da 2 Nolu Beşirli Mahallesi ve Toklu Mahallesi (Eski Devlet Sahil Yolu) Tanjant Köprüsü ile Merkez Bankası arasındaki yolda çalışma yapılacak

Trabzon'da bu yola dikkat!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'un Ortahisar İlçesi'nde yol çalışmaları sürerken 2 Nolu Beşirli Mahallesi ve Toklu Mahallesi (Eski Devlet Sahil Yolu) Tanjant Köprüsü ile Merkez Bankası arasındaki çift şertli yolun çalışma nedeniyle 7 günlüğüne tek şerite çekileceği duyuruldu.

Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı bilgilendirmede "Ortahisar ilçesi 2 Nolu Beşirli Mahallesi ve Toklu Mahallesi (Eski Devlet Sahil Yolu) Tanjant Köprüsü ile Merkez Bankası arasında bulunan çift şeritli yolda; asfaltlama çalışması yapılacağından, Ulaşım Trafik Düzenleme Kurulu (UTK) kararı uyarınca trafik 20-27 Mayıs tarihleri arasında geçici ve kontrollü olarak orta refüj tarafından tek şerite düşürülecektir." ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler