Trabzon'da bu yol adikkat

Karayolları Trabzon'daki yol için uyardı.

Trabzon'da bu yol adikkat

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.
 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Akseki-Manavgat-Alanya yolunun 7-9. kilometrelerindeki patlatmalı kazı çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak. 

Doğankent-Gümüşhane yolunun 4-35. kilometrelerindeki Günyüzü-2, Günyüzü-1, Elceğiz, Taşlıca, Kürtün, Özkürtün ve Kirazlık tünellerinde yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma tek şeritten kontrollü izin veriliyor. 

Trabzon-Maçka yolunun 25. kilometresindeki Maçka Tüneli'nde yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yolun Trabzon-Maçka yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü, Maçka-Trabzon yönünde ise servis yolundan gerçekleştiriliyor. 

Akhisar-Manisa yolunun 24. kilometresinde, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu inşaatı kapsamındaki köprü çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolu 1-2. kilometrelerinde 7 Mart'a kadar sürecek Serbest Geçiş Sistemi (SGS) montaj çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle yolun İzmir-Aydın yönünde bant aktarması yapılarak trafiğe Torbalı yönünde gidiş-geliş olarak izin veriliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber