Trabzon'da Bu tesislerde ABD ve israil ürünleri satılmıyor

Büyükşehir Belediyesinin sosyal tesislerinde bir aydır ABD ve İsrail malı ürünler satılmıyor

Trabzon'da Bu tesislerde ABD ve israil ürünleri satılmıyor

ABD’nin Türkiye’ye sözde yaptırım kararı almasından itibaren Trabzon Büyükşehir Belediyesinin il genelindeki 20’yi aşkın sosyal tesislerinde başlattığı ABD ve İsrail menşeli ürünlerin satılmaması uygulamasına bir aydır titizlikle devam ediliyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Milletimize milli birlik ve beraberlik şuuru ile devletimize ve milli ekonomimize sahip çıktıkları için şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bir ay önce başlattıkları uygulamadan dolayı vatandaşlardan çok güzel geri dönüşler aldıklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Ülkemizin ekonomik alanda köşeye sıkıştırılmak istenmesini katiyetle reddediyoruz. Bu konuda halkımızın bilinçli bir şekilde devletine, milletine, hükümetine sahip çıktığını görmek bizi son derece sevindiriyor, hizmet aşkımızı ve mücadele azmimizi artıyor. Bunun çok tabii yansıması olarak halkımızın kendi milli ve yerli ürünlerimizi her alanda tercih etmesi gibi bizde halkın kuruluşu olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak tüm sosyal tesislerimizde Amerikan ve İsrail ürünlerini satmayı bir ay önce kaldırdığımızı ve bu uygulamayı titizlikle sürdürdüğümüzü tüm kamuoyu ile paylaşıyoruz. Aziz milletimize milli birlik ve beraberlik şuuru ile devletimize ve milli ekonomimize sahip çıktıkları için şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber