Trabzon'da BNU Altın Kolye futbol Turnuvası sona erdi

Trabzon'da düzenlenen Altın Kolye Futbol Turnuvasında şampiyon belli oldu.

Trabzon'da BNU Altın Kolye futbol Turnuvası sona erdi

BNU Altın Kolye Futbol Turnuvası şampiyonu Akçaabat Sebatspor oldu.

Finalde Hızırbey’i normal süresi 1-1 biten müsabakanın ardından penaltılarda 4-2 mağlub ederek mutlu sona ulaşan taraf oldu. Kazanan takım sporcuların her biri turnuva için yaptırılan özel altın kolyelerin sahipleri olurken büyük sevinç yaşadılar. Şampiyonluk takım kupasını, turnuvaya bu yıl adı verilen Özkan Sümer ve Bizim Neslin Uşakları Derneği Başkanı Derya Hatiboğlu’nun elinden aldı. 3.lük 4.lük müsabakasında ise Karaderesporu - mağlup eden Hekimoğlu Trabzon FK 3.lük kupasının sahibi oldu.

Turnuvanın en iyi oyuncusu ödülünün sahibi Karaderespor’dan Oğuzhan Koçaslan olurken, gol krallığına 18 golle yine aynı takımdan Mustafa Kıvran ulaştı. En iyi kaleci ünvanına Sebatspor’dan Caner Kondi layık görülürken en centilmen oyuncu Göktürk Grup’tan Talha Bakır seçildi.

Kupa töreni öncesinde turnuvaya bu yıl adı verilen Özkan Sümer’e, sponsporlar ASAŞ, DYM Elektronik, Oltan Enerji, Akdeniz Gemi İnşa Sanayi, Hekimoğlu Döküm ve Fatih Kulaç’a birer plaket takdim edildi.

SÜMER: “BNU’YU KUTLUYORUM”

Kupa töreninde konuşan Özkan Sümer, turnuvanın organizasyonunda emeği geçen TÜFAD Trabzon Şubesi Başkanı Hayrettin Tekelioğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle aralarında olamamasının üzüntüsünü yaşadığını ancak gençlerin sevincinin bu üzüntüsü hafiflettiğini dile getirdi.

Sümer ayrıca Trabzonspor'u büyüklüğe taşıyan en büyük etkenin kendi insanıyla buluşma becerisini göstermesi olduğunu dile getirerek, "Trabzonspor şimdi yeniden aynı çaba içerisinde. Bu gençlere baktığımızda da umutlanıyoruz ve geleceğe olumlu bakıyoruz. Bir ülkede değerli olan ne varsa gençlere önem verilmesi sonucudur. Trabzonspor'da da genç hamlesiyle olumlu bir durum ortaya çıkacaktır. Bu turnuvayı ilk düzenlendiği fikrinden yola çıkarak düzenleyen Bizim Neslin Uşakları Derneği'ni de kutluyorum" dedi.

HATİBOĞLU: “DAHA İYİ OLACAK”

BNU Başkanı Derya Hatiboğlu ise 300'den fazla sporcunun katılımıyla çok güzel bir turnuvayı geride bıraktıklarını ifade ederek şunları söyledi: "Turnuva artık geleneksel hale geldi. Bir sonraki turnuvanın hazırlıklarına şimdiden başlayacağız ve turnuvayı daha çok amacına uygun hale getirmek için hassasiyet göstereceğiz. Bu düzenlemelerle turnuvamız daha iyi ve amacına uygun hale gelecek. Takımların mahallelerden oluşturulması konusunu önemsiyoruz. Bir sonraki turnuvada daha kalabalık olmayı diliyorum."

DEMİRSOY’DAN SÜMER’E TEŞEKKÜR

BNU Spor Komitesi Başkanı ve dernek eski başkanı Ergun Demirsoy, turnuvaya bu yıl Özkan Sümer adını vermeden önce kendisinden onay olmak için aradıklanı belirterek şunları aktardı: "Sayın Sümer daha önce herhangi bir organizasyona isminin verilmesini istemediğini ancak gençler için yapılan bu güzel etkinlik için bu teklifi geri çeviremeyeceğini dile getirdi. Bu nedenle de kendisine ayrıca teşekkür edelim. Ayrıca turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."

KARADERESPOR 2 - 3 HEKİMOĞLU

KARADERESPOR: Yunus, Burak, Seyfullah, Caner, Efe, Akıncan, Gökdeniz, Mustafa, Oğuzhan, Yakup, Mustafa Hüseyin, Fatih, Emirhan
HEKİMOĞLU: Osman, Süleyman, Yahya, Kibar, Bedirhan, Ahmet, Oğuzhan, Şafak, Alperen, Rahmi, Tolga, Harun, Gökdeniz, Doğukan
GOLLER: Fatih, Mustafa - Rahmican, Alperen(2) 
HAKEM: Onur Yavru

AKÇAABAT SEBATSPOR 5 - 3 HIZIRBEYSPOR

AKÇAABAT SEBATSPOR: Alparslan, Yasir, Tuğra, Oğuzcan, Fatih, Abdurrahman, Serkan, Emirhan, Tarık, Doğukan, Emir Haktan, Abdulkerim, Berat, Emrah
HIZIRBEYSPOR: Kenan, Berat, Berk, Murathan, Efe, Göktuğ, Harun, Selman, Melih, Kerem, Caner, M.Cihan, Bağış, Faik
GOLLER: Emirhan - Faik
PENALTI: Fatih, Oğuzhan, Emrah, Emirhan - Efe Yağız, Kerem
HAKEM: Aytekin Aydın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler