Trabzon'da bitmek bilmeyen çile

Trabzon'da bitmek bilmeyen trafik çilesi vatandaşları isyan etme noktasına getirdi.

Trabzon'da bitmek bilmeyen çile

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da yapımı devam eden Kaşüstü Dal-Çık kavşak projesi nedeniyle yaşanan trafik sıkıntısı her geçen gün etkisini daha da gösteriyor.


Yomra İlçesi Kaşüstü Mahallesinde uzun süredir yapımı tartışma konusu olan ve hazırlanan proje ile yapımına başlanan Dal-Çık projesi yapımı tüm hızıyla sürüyor. Bu çalışma nedeniyle neredeyse hergün yol güzergahlarında değişiklik yapılıyor. Koyulan tabelalar ve işaretlerle araç trafiğinin yönü değiştiriliyor. Bu durum ise turizm sezonunun en yoğun olduğu bu dönemde trafiği içinden çıkılamaz bir hale getiriyor. 

UZUN KUYRUKLAR OLUŞUYOR

Sabah saatlerinde Trabzon merkezden Yomra İlçesi istikametine giden araçlar sahil yolu dahil olmak üzere Değirmendere mahallesi çıkışından başlayan uzun kuyruğa girmek zorunda kalıyor. Akşam saatlerinde ise aynı trafik Yomra ilçesi istikametinden Trabzon Merkez istikametine doğru yaşanıyor. Sabah işe giderken akşam ise evlerine dönerken saatlerce trafikle boğuşan vatandaşlar isyan ederken bu soruna bir an önce çözüm bulunmasını bekliyorlar.

Trabzon'da bitmek bilmeyen çile

Trabzon'da bitmek bilmeyen çile

Trabzon'da bitmek bilmeyen çile

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler