Trabzon'da bir kişi vuruldu!

2 Nolu Erdoğdu Mahallesinde meydana gelen kavgada bir kişi darp edildikten sonra silah ile vurulmuş vaziyette bulundu.

Trabzon'da bir kişi vuruldu!
Trabzon’un Ortahisar İlçesi 2 Nolu Erdoğdu Mahallesinde meydana gelen silahlı olayda bir kişi yaralandı.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; dün akşam 19:45’de bir iş yerinde meydana gelen tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Silah seslerinin duyulması üzerine vatandaşların olay yerine gittiğinde 39 yaşındaki F.B.  vurulmuş ve darp edilmiş olarak bulundu. 112’ye haber veren vatandaşlar yaralı F.B.’yi ambulans ile Fatih Devlet Hastanesine kaldırdı. Trabzon Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği olayla alakalı çalışma başlattı.
 
Görgü tanıklarının iddiasına göre; F.B.’yi vuran kişinin S.A. adlı şahıs tarafından vurulduğunu ileri sürdü. Polis ekipleri; S.A’nın yakalanması için çalışma başlattığı öğrenildi. Öte yandan F.B.’nin Sağ ve Sol uyluk kemiğinden 4 adet mermi giriş ve çıkışı olduğu tespit edilirken yüzü yoğun olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinde darp izlerine rast gelindi. Olayın çıkma nedenin ise henüz belirlenemedi.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber