Trabzon'da bilgisayar kasasında bulunanlar şok etti!

Trabzon'da yapılan operasyonda bilgisayar kasaları içerisinde esrar ve mermi bulundu.

Trabzon'da bilgisayar kasasında bulunanlar şok etti!
Haber61 / Haber Servisi

Trabzon'da bilgisayar kasalarına saklanmış  4 kilo 383 gram Kubar esrar maddesi ve 10 adet MKE yapımı 9 milimetre çapında mermi ele geçirildi.

Haber61'in edindiği bilgiye göre; Trabzon Narkotik Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda 34 plakalı bir araç Yomra Trabzon arasında durdurularak kontrol edildi.

Araçta bir miktar uyuşturycu bulunması üzerine Ali K. G. (34) ile birlikte savcılık talimatıyla  şahsın kaldığı Pelitli Mahallesinde bulunan günü birlik kiralanan kiralık bir eve baskın düzenlenerek şahsın suç ortağı Muhittin Ş.T. (40) de yakalandı.

Narkotik köpeği ile birlikte  yapılan aramada çoğunluğu 4 adet bilgisayar kasasına saklanmış toplam 4 kilo 383 gram Kubar esrar maddesi ve 10 adet MKE yapımı 9 milimetre çapında mermi ele geçirildi.

Gözaltına alınan iki şahıs çıkartıldıkları adliyede uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber