Trabzon'da belediyeden ilginç anneler günü kutlaması

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehri Anneler Günü’nün önemini anlatan afişlerle süsledi.

Trabzon'da belediyeden ilginç anneler günü kutlaması

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bu yıl geleneksel kutlama mesajlarının dışına çıkarak annelerimizi anımsatan kelimelerden oluşan afişleri ilgi çekti.

Şehrin birçok noktasında bulunan billboardlara  ‘Anne, Cennet, Terlik, İnsomnia, Rehber, Merhamet’ kelimelerinin annelerimizi çağrıştıran açıklamalarının yer aldığı afişler asıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada “Bugün en değerli varlıklarımız olan annelerimizin günü. Anneler Günü’nde bir farklılık yapmak istedik ve klasik mesajların aksine, duyduğumuzda annelerimizi çağrıştıran kelimelerden oluşan afişleri şehrimizin birçok noktasına yerleştirdik. Afişlerimizin sosyal medya paylaşımlarında gördüğü ilgi de bizleri ayrıca mutlu etti. Sadece bugünün değil, her günün Anneler Günü olduğu düşüncesiyle tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Trabzon'da belediyeden ilginç anneler günü kutlaması

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber