Trabzon'da barınak önünde dehşete düşüren görüntü 

Köpek cesedini çöp kutusuna attılar

Trabzon'da barınak önünde dehşete düşüren görüntü 
Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hayvan barınağı, donanımı ve modernlik anlamında ülkede sayılı barınaklardan biri olacak. Bir ay sonra açılacağı söylenirken tatsız bir görüntü sosyal medyaya yansıdı. Geçici barınak olarak bir süredir hayvanların barındığı Maçka yolu üzerindeki Hacımehmet mevkiindeki barınağın girişinde bir hayvanseverin çektiği görüntü dehşete düşürdü. 

Fotoğrafta çöp kutusuna atılmış bir köpeğin ölmüş hali yer alıyordu. Büyük tepkilere yola açan görüntü adeta şok etkisi yarattı. 
Trabzon'da barınak önünde dehşete düşüren görüntü 

Fotoğrafı çeken Uğur Sali Haber61’e konuşurken şunları söyledi; “Ben oraya bir hayvan sahiplenirim diye gittim. 3 gün önce köpeğim öldü. Gittiğimde bu görüntüyle karşılaştım ve şok yaşadım.”

Bugün saat 16.00 sularında bu görüntüyü çektiğini ifade eden Sali, barınakta çalışan yetkililerin kendisine tepki gösterdiğini ifade ederek, “Bana ne yapıyorsun dediler. Dedim size ne.. Sonra bir yetkili diğerlerini aradı. Yine fotoğraf çektim ‘siz bunu nasıl yaparsınız’ dedim. Bu defa hiç birşey diyemediler. İçeri girdiler. Böyle bir rezaleti kabul edemiyorum” diyerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler