Trabzon'da balıkçılar Adnan Günnar'ı liste dışında bıraktı

Balıkçılar, dam sahibi olmak isteyen AK Parti Milletvekili Adnan Günnar'ı liste dışına attı.

Trabzon'da balıkçılar Adnan Günnar'ı liste dışında bıraktı
Dam sahibi olmak isteyen AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar'ın liste dışı kaldığı ileri sürüldü. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun sadece balıkçıları dam sahibi yapmak olduğu öğrenildi. 

BALIKÇILAR DAM HAYALİ KURUYOR

Dam sahibi olabilmek için doktor, iş adamı, vekil çocuğu, spor adamları, işletmeciler ve siyasi parti yöneticilerinin üye olduğu Çınaraltı ve akyazı Balıkçı Kooperatifi'nin üye listesinin yeniden dizayn edilmesi isteniyor. 153 üyesi bulunan Çınaraltı Balıkçı kooperatifi'nin yanı sıra 97 üyesi bulunan Akyazı Balıkçı Kooperatifine üye olan balıkçılar bir an önce balıkçı barınaklarına kavuşmanın hayalini kuruyor.

ÇINARALTI 4 ÜYEYİ LİSTEDEN ÇIKARDI

Çınaraltı Balıkçı Barınağı Başkanı Osman Şahin, dam sahibi olmak için kooperatifine üye olan AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar'ın üyeliğinin 19 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirdikleri genel kurulda iptal edildiğini söyledi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun balıkçılara dam kazandırmak için verdiği çabadan dolayı teşekkür eden Çınaraltı Balıkçı Barınağı Başkanı Osman Şahin, "Dam için ilk tercih balıkçılar olmalıdır. Bizlere çekçek verse bile razıyız. Sadece kooperatif için yönetim odası talebimiz vardır" dedi.

USULSÜZLÜK İDDİALARI VAR!

Arsin'de yapılması planlanan balıkçı barınakları için usulsüzlükler yapıldığı iddia ediliyor. Gerçek balıkçıların liste dışı bırakılacağı, parayı veren iş adamlarına dam verileceği kulaktan kulağa dolaşır oldu. Bu dedikoduları öğrenen balıkçıların şikayetçi olduğu ve bu durumu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya anlatacağı öğrenildi. 


Günebakış





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber