Trabzon'da aynı yerde iki zincirleme kaza

Trabzon'da aynı yerde iki farklı yönde zincirleme kazalar meydana geldi.

Trabzon'da aynı yerde iki zincirleme kaza

Trabzon’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda farklı istikametlerde iki zincirleme kaza meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Ortahisar İlçesi Havalimanı mevkii Karadeniz Sahil Yolu üzeri tesisler kavşağı üst viyadüğünde Trabzon ve Yomra istikametinde iki ayrı zincirleme kaza meydana geldi.

Bir kazada 61 ADA 941 plakalı araç ani fren yapınca 61 DS 825 plakalı araç duramayıp çarptı ve aynı istikamette giden üçüncü araç 06 BU 754 plakalı araç da ona çarptı. Zincirleme kaza sonrası araçların içerisinde bulunan E.S, Y.K., N.K., ve A.A.K hafif şekilde yaralandılar.

Diğer kazada ise Giresun istikametine seyir halinde olan İ.G. idaresindeki 61 BL 589 plakalı araç önündeki araçların yavaşlamasıyla yavaşlamak istediği sırada arkasından gelen S.A. idaresindeki 61 DR 670, 61 BK 589 ve S.Ş. idaresindeki 34 DT 686 plakalı araç çarpıştı. Bu sırada A.Ö. idaresindeki 61 TZ 638 plakalı araç da 61 DR 670 plakalı araca çarptı. G.U. idfaresindeki 41 NS 124 plakalı araç ise 61 TC 638 plakalı araca çarptı.

Kazada 41 NS 124 plakalı araçta bulunan sürücü G.U. (35) yaralandı. 112 Acil sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı G.U. Fatih Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri çevre güvenliği alırken trafik durma noktasına geldi. Trafiğin sağlanması için çalışma yapıldı.

Trabzon'da aynı yerde iki zincirleme kaza

Trabzon'da aynı yerde iki zincirleme kaza

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber