Trabzon'da avukata silahlı saldırı!

Avukata ofisinde saldırı düzenlendi

Trabzon'da avukata silahlı saldırı!

Trabzon'da bugün şok eden bir olay gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre; Bürosunda çalışmakta olan Avukat Osman Çıtlak ve yardımcısı Taşkın Güney'in bugün Y.B. tarafından silahlı saldırıya uğradığı öne sürüldü.  Sağlık durumları iyi olan Çıtlak ve Güney, yaşanan olay sonrasında Y.B.'den şikayetçi olurken Y.B. gözaltına alındı.

TRABZON BAROSUNDAN KINAMA

Olay sonrası Trabzon Barosu bir açıklama yaparak kınama mesajı gönderdi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Baromuz avukatlarından Av. Osman Çıtlak bugün saat 10.00 sularında bürosunda vekil sıfatıyla takip ettiği bir davanın karşı tarafınca silahlı asldırıya uğramıştır. Saldırıya uğrayan Osman Çıtlak ve yardımcısı Taşkın Güney'in durumu iyi olup, kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Avukatlık mesleğini yürütürken görevi başında uğradığı bu saldırı avukatlık mesleğine yapılmıştır. Görevi başındaki avukatımıza yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, bu tür saldırıların avukatlık mesleğini yürütmemize engel olamayacağını hep birlikte haykırıyoruz.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber