Trabzon'da Avrasya Pazarı kapanacak mı?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu meclis toplantısında duyurdu.

Trabzon'da Avrasya Pazarı kapanacak mı?

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. 


Başkan Gümrükçüoğlu, meclis oturumunun açılışında son bir ay içinde yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu ile Tam Otomatik Katlı Otoparkın yapım çalışmalarına başlandığını müjdeleyen Gümrükçüoğlu, meclis üyelerinin sorularını da yanıtladı. Ortahisar ilçesinin Pazarkapı Mahallesi Sahil Alanında bulunan Avrasya Pazarı bölgesinde gerçekleştirilecek çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Gümrükçüoğlu, bölgede rekreasyon projesi uygulanacağını belirtti. Proje kapsamında dükkanlarında oluşturulacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Bu karar 2011 yılında alınmış olup bölgede yapılacak olan cami ile bir ilişkisi yoktur.

Elbette Avrasya Pazarındaki esnaflarımız burada uygulanacak rekreasyon projesi kapsamında oluşturulacak dükkanlarda herkes gibi kiracı olma hakkına sahiptirler. Pazarkapı rekreasyon bölgesi şehrimizin vizyon alanı olacaktır” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber