Trabzon'da Atatürk Köşkü için komisyon! Proje hazırlanıyor

Başkan Zorluoğlu Atatürk Köşkü'nün restorasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzon'da Atatürk Köşkü için komisyon! Proje hazırlanıyor

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Atatürk Köşkü’nün restorasyonu için komisyon kurulduğunu ve proje hazırlandığını söyledi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantıları başladı. Toplantıda CHP Grup Başkanvekili Turgay şahin Atatürk Köşkü’nün restore edilmesi ile ilgili Başkan Zorluoğlu’na soru yöneltti.

Turgay şahin, “Trabzon’a turist geldiği zaman ilk gittiği yer Atatürk Köşkü’dür. Orada restorasyon için ihale açılmıştı. Ama çoğu yerleri dökülmeye başladı. Etrafı da eskiden güzeldi. Gelinler falan fotoğraf çektirirdi. Ama şu anda kötü” dedi.

ATATÜRK KÖŞKÜ İÇİN PROJE OLUŞTURULUYOR

Başkan Zorluoğlu Atatürk Köşkü ile ilgili olarak, “Atatürk Köşkü çok önemli bir alan. Bizim için çok önemli bir mekan. Bunun için 2010 ve 2016’da bir çalışma yapıldı. Ben göreve geldikten sonra daha kapsamlı bir şekilde restorasyon yapımı için bir komisyon kuruldu. O komisyon çalışıyor şuanda. Projeler şu anda oluşturuluyor. İçeri kısmında da çok titiz bir çalışma yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bahçe içinde çalışmalar sürüyor. Bahçesine 5 bin adet çiçek dikildi çalışmalar sürüyor” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber