Trabzon'da asfaltlama çalışmaları sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışması tamamlanan bölgelerde başlattığı asfalt kaplama işlemine tüm hızıyla devam ediyor.

Trabzon'da asfaltlama çalışmaları sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan altyapı projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, altyapı çalışması tamamlanan noktalarda asfalt kaplama işlemi gerçekleştiriyor. Çalışmaların üniversitelerin eğitim öğretim dönemine yetişmesi için özel çaba gösteren ekipler, bugün sabahın ilk ışıklarında Kalkınma Mahallesi Farabi Caddesi’nde asfalt kaplama işlemlerine başladı. İlk tabaka asfaltın serildiği Farabi Caddesi’nde ızgaraların tamamlanmasından sonra ikinci tabaka asfaltın serileceği belirtildi.
 
Öte yandan Meydan bölgesinde Gazipaşa ve Cumhuriyet caddelerinin asfalt kaplama işlemlerinin tamamlandığı ve önümüzdeki günlerde yol çizgilerinin çekileceği belirtildi.

Trabzon'da asfaltlama çalışmaları sürüyor

Trabzon'da asfaltlama çalışmaları sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber