Trabzon'da Artvinliler'in dayanışması

Kalbi Trabzon için atan dernek

Trabzon'da Artvinliler'in dayanışması

2010 yılından beri Trabzon’da Artvinlilerin sesi-kulağı-gözü olan Trabzon Artvinliler Derneği yeni lokaline kavuştu. Dernek lokali açılışına Artvin Valisi Ömer Doğanay ile Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç katıldı

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANLARI KATILDI

9 Mart 2010 tarihinde kurulan Trabzon Artvinliler Derneği kuruluş yıldönümünü yeni lokalinde kutladı. Trabzon’da Tabakhane Cami yanı Güven Pasajında hizmet verecek derneğin lokal açılışına Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş .TGC Başkan Vekili Nevzat Yılmaz ile birlikte Trabzon’da yaşayan Artvinliler, dernek üyeleri ve misafirler katılım gösterdi.

BİRLİK VE BERABERLİK ÇOK ÖNEMLİ

Trabzon Artvinliler Derneği’nin güzel hizmetlere imza attığını belirten Artvin Valisi Ömer Doğanay dernek başkanı Ahmet Külekçi ve yönetimi kutlayarak teşekkür etti. Trabzon’da yaşayan Artvinlilerin birlik ve beraberliğine önem çeken Vali Doğanay “Bu dayanışma ve kaynaşma çok önemli. Bizlerde üzerimize düşeni yapmaya hazırız .Samimi-iyi niyetli ve somut hizmetlere her türlü desteği veririz. Artvin’i bir adım ileriye götürmek adına yapılan her çalışma bizim için kıymetlidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber