Trabzon'da Arap turiste saldıran vatandaş özür diledi!

Trabzon'da Arap turistlere "Ne Tenkyusu" diye bağırdığı videonun ardından gündeme oturan vatandaş özür diledi.

Trabzon'da Arap turiste saldıran vatandaş özür diledi!

Haber: Şükrü Üçüncü

Trabzon'da bir Arap turistin rezervasyonu iptal etmesine sinirlenen Murat Aslan isimli vatandaşın öfkesi, sosyal medyada hızla yayılarak gündeme oturdu. 


İnternet üzerinden yaptığı konaklama rezervasyonunu iptal eden Arap turiste karşı vatandaşın öfkesi, sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde turiste kızan Murat Aslan isimli şahıs, turistin 'Thank you' (teşekkür ederim) sözleri üzerine, "Ne tenkyusu, yok tenk yu menk yu'' diyerek aracın camından kafa atmaya çalıştı. 

Arap turistlere öfkelenerek saldırmaya çalışan Murat Aslan, Haber61.net'e yaptığı açıklamada pişman olduğunu ve özür dilediğini söyledi. Olayın bir kavga olmadığını ve farklı şekilde lanse edildiğini belirterek "Ben arabulucu olarak oradaydım. Birşeyleri anlatmaya çalışıyorum ama arkadaşın fevri tavırları çok sıradışıydı. Ben kayınçomu sakinleştirmeye çalışırken bu sefer Arapları sakinleştirmeye çalıştım. Biz onu arayıp buluşma teklifinde bulunmadık. Biz onu aramışız, kenara çekmişiz neden böyle birşey yapalım? Sonra telefon kaydı yapmaya başladı. Kayda başlayınca ve hareket yapınca beni tahrik etti ve gayri ihtiyari hamlede bulundum." diye kendini savundu. 


TURİZM İL MÜDÜRÜ TURİSTLERDEN ÖZÜR DİLEDİ

Konuyla ilgili Trabzon Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu yaşanan olay nedeniyle Arap aileyi bularak yaşanan tatsız olay nedeniyle özür diledi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler