Trabzon'da aracında ölü bulunmuştu! İşte olayla ilgili detaylar

Kalbinden vurulmuş halde bulunan şahıs hakkında detaylar ortaya çıktı

Trabzon'da aracında ölü bulunmuştu! İşte olayla ilgili detaylar
Haber61 Haber Servisi

Trabzon’da sabah saatlerinde Ortahisar İlçesinde bulunan 100’ncü Yıl parkında bulunan 61 KS 205 Plakalı aracın içerisinde kalbine tek kurşun isabet etmiş halde Erhan Ç’nin cansız bedeni polis ekipleri tarafından bulundu.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre;
155 Polis İmdat hattına gelen ihbar üzerine hareket eden ekipler, 100 Yıl Parkına gittiğinde Erhan Ç’ya ait araç içerisinde ölü bulundu. Olay yerinde yapılan inceleme sonucunda Erhan Ç’nin sağ elinde bir adet tabanca bulunduğu tespit edildi.

Erhan Ç'nin aynı tabanca ile kalbine ateş ettiği üzerinde duran polis ekipleri, olayla alakalı yapmış olduğu araştırmada ise, tabancanın SGK’ya ait kamu tabancası olduğunu belirlendi. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro dedektifleri; 1984 doğumlu Erhan Ç’nin yakın arkadaşları ve çalışma arkadaşlarını İl Emniyet Müdürlüğüne çağırarak bilgilerine başvurdu.

İşyerinde “içine kapanık” bir kişi olduğu yönünde bilgi edinilen Erhan Ç’nin evden sabah ayrıldığı işyerine gittiği ve burada bulunan kasasının içerisinden aldığı kuruma ait 765 çapında ki tabanca ile kalbine tek el ateş ettiği tahmin ediliyor. Sosyal Medya hesabı bulunmayan Erhan Ç’nin geriye herhangi bir not bırakmadığı da gelen bilgiler arasında yer alırken, SGK’da çalışan ve bilgi veren sıfatı ile emniyete çağrılan şahıslarında zimmete para geçirme gibi bir durumunda olmadığı yönünde bilgi verdiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler