Trabzon'da "ameliyathane hemşireliği" eğitimi tamamlandı

"Ameliyathane hemşireliği" alanında düzenlenen eğitim programını başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi.

Trabzon'da "ameliyathane hemşireliği" eğitimi tamamlandı
Trabzon'da Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli hemşire ve ebelere yönelik "ameliyathane hemşireliği" alanında düzenlenen eğitim programını başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi.

Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bakanlığı tarafından ameliyathanede çalışan hemşirelere görevlerini daha etkin ve verimli bir şekilde yürütecek bilgi beceri ve tutumları kazandırmak amacıyla Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesinde hemşire ve ebelere yönelik sertifikalı eğitim programı düzenlendi.

Eğitim programını başarıyla tamamlayan 24 sağlık çalışanına sertifikaları düzenlenen törenle verildi. 

Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Mustafa Yılmaz, sertifika dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, değişime ve gelişime uygum sağlayabilecek meslek üyelerinin yetişmesinin ancak o alandaki eğitimin sürekliliği ile mümkün olduğunu belirterek, tıp bilimlerinde dinamizmi yakalamak için sağlık çalışanlarının kendilerini sürekli yenilemesinin de bir zorunluluk olduğunu ifade etti.

Törene, Bölge Koordinatörü Dr. Şafak Sünbül, Hastane Genel Sekreteri Doç. Dr. Halit Çınarka da katıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber