Trabzon'da Allegra Ensemble konseri! Ahmet Metin Genç'in de performansı alkış aldı

Trabzon'da Allegra Ensemble grubu konser verdi.

"Bi' Dünya Müzik" sloganıyla yola çıkan, İtalyanca anlamı "Neşeli Topluluk" olan Allegra Ensemble konseri, Trabzon'da müzikseverlerle buluştu.

4. Trabzon Opera ve Bale Günleri kapsamında Ortahisar Belediyesi ile Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünce KTÜ Hasan Saka Salonu'nda düzenlenen konserde türküler, tangolar, müzikaller, fadolar ve klasik caz parçaları seslendirildi.

Trabzon'da Allegra Ensemble konseri

Sanatseverlerden yoğun ilgi gören konser, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Soprano Mehlika Karadeniz Bilgin, 1. keman Ümmiye Özdem, 2. keman Şenzelita Aykanat, viyola Melda Sak, viyolonsel Arzu Sugüneş, flüt-mandolin Müjde Akden, piyano Gülriz Tunca ve perküsyon Tanya Tarazan'ın olduğu Allegra Ensemble grubunun aranjörlüğünü Osman İşmen yaptı.

Trabzon'da Allegra Ensemble konseri

Konserde, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Yardımcısı Arzu Sugüneş, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Şahin Yiğit de yer aldı.

Konserin son bölümünde de sahneye davet edilen Ahmet Metin Gnç performansı ile alkış aldı.

Trabzon'da Allegra Ensemble konseri

Trabzon'da Allegra Ensemble konseri

Trabzon'da Allegra Ensemble konseri

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler