Trabzon'da AK Parti Değerlendirme toplantısı

Trabzon'da AK Parti değerlendirme toplantısı yapıldı.

Trabzon'da AK Parti Değerlendirme toplantısı

Haber61 /Haber Servisi

AK Parti Yerel Yönetimler Değerlendirme Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve AK Partililerin katılımıyla gerçekleşti. 


Yerel yönetim seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti'de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya çeşitli incelemeler ve çalışmalar yapmak için Trabzon'a geldi.

Trabzon'da bir otelde düzenlenen ve AK Parti teşkilatları, belediye başkanlarıyla milletvekillerinin katıldığı toplantıda basın mensupları bilgilendirildi.

Trabzon'da AK Parti Değerlendirme toplantısı

Basın toplantısında konuşma yapan AK parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu "Demokrasi yerel yönetimlerle başlar. AK Partinin hedeflerine ulaşmada yerelin önemini idrak ediyoruz. Bu toplantının çok önemli bir yol haritası çizeceğine inanıyorum." dedi.

YEREL YÖNETİCİLERİMİZİN ARKASINDAYIZ 

Köseoğlu'ndan sonra söz alan AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, "Yerel yöneticilerimize bugüne kadar göstermiş olduğu başarılardan ötürü teşekkür ediyorum. Lokomotif etkimizi gösterecek olan yerel seçimlerdir. Bizler tüm yerel yöneticilerimizin arkasındayız." diye konuştu.

YEREL YÖNETİMLER ŞEHRE YÜK OLMAMALI

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Trabzon ziyareti ve yapacakları çalışma hakkında bilgi verdi. Yerel yönetimlerin şehre yük olmaması gerektiğinin altını çizen Erol Kaya, "Partide metal yorgunluğu var da bu yerel yönetimlerde de mi var diye merak edenler oluyor. Bu toplantı partimizin rutini. Bir Trabzonlu olarak Trabzon'da olmaktan memnun olduğumu söylemek istiyorum. Önümüzdeki 5 -10 yıl sonra Trabzon'un çok farklı bir yere kayacağını hep birlikte göreceğiz. Zigana tüneli ve Rize'de yapımı devam eden havalimanı burası için hükümetimizin kazandırdığı en önemli yatırımlardır. Erzincan-Trabzon tren yolunun önümüzdeki yıllarda planlama ve programlamaya alınacağını göreceğiz. Şehir ve ilçe belediyelerinin çalışmalarını gururla izliyorum. Akyazı'da çok önemli yatırım gerçekleşti ve bu önemli yerin Trabzon'un evladı olan Şenol Güneş'in ismini taşıması gurur verici." diye ifade etti. 

Trabzon'da AK Parti Değerlendirme toplantısı

BELEDİYELERDE HATAYA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

Yerel yönetim çalışmalarının önemine değinen Erol Kaya, "AK Parti belediyelerden doğmuş bir parti. Biz Anavatan Partisi'nin belediyelerle doğup kapandığını biliyoruz o yüzden belediyelerde hataya tahammülümüz yok. Belediyemizin tüm yatırımlarını ve seçim vaatlerini takip ediyoruz. İlçe belediyeleriyle merkez belediyeler arasında sorun istemeyiz. Bunu sıkı şekilde takip ediyoruz. Ayrıca halkla ilişkiler de bizim için çok önemli. Bugün belediyelerimizin kurumsal performansları, teşkilat ile belediye ilişkileriyle birlikte ve halkla olan ilişkileri gibi çalışmalarını inceleyeceğiz. Bunu dışarıda birebir bakıp yerinde gözlemleyeceğiz. 2019 yılı Türkiye'de yeni dönem olacak. Yeni hükümet modelinin hayata geçtiği bir dönem olacak. Ülkemizde FETÖ ile ilgili yürütülen mücadelede yerel yönetimlerle de değişiklikler yapıldı. FETÖ terör örgütüyle olan mücadelemiz kararlılıkla devam edecek." diyerek sözlerini sürdürdü. 

Trabzon'da yapacağı ziyaretleri konusunda bilgilendiren Erol Kaya, Maçka'da şehit edilen ve Türkiye gündemine oturan Eren Bülbül için 'Bu ülkede ağıtlar yakılmış Hey Onbeşli türküsünü bize yeniden hatırlatan' ifadelerini kullanarak şehit Eren'in ailesini ziyaret edeceğini söyledi. 

HİZMETLER ÇİKOLATA GİBİDİR

Erol Kaya, belediyelerin çalışmalarının siyasete ve seçimlere yansıma şeklini anlatarak şu mesajı verdi: "Bizim belediyelerden beklentilerimiz kaynaklarını en iyi şekilde kullanması. Rahmetli Turgut Özal'ın bir sözü vardır 'Hizmetler çikolata gibidir insan onu yer ve yenisini ister.' Ancak herşey sadece belediye çalışmasıyla olmuyor. Van depremi yaşandığında daha önce hiç kimsenin yapmadığı bir şeyi biz yaptık ve orada mağdurlar için 20 bin kişilik  konut inşa ettik. Ancak bunun karşılığını alamadık. Bu olay bizi düşündürdü. Demek ki herşey sadece belediyecilikle olmuyormuş." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber