Trabzon'da 94 binanın sağlıklaştırılması yapılacak

Trabzon'da Tonya ve Çaykara'da 94 binanın sağlıklaştırması yapılacak.

Trabzon'da 94 binanın sağlıklaştırılması yapılacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantıları devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun yönettiği toplantida 4 gündem maddesi görüşüldü. Tonya ve Çaykara sokak saglıklaştırma çalışmaları ve imar komisyonundan gelen iki madde görüşüldü. Koronavirus nedeniyle daha önce alınan karar neticesinde gündem maddeleri dışında konuşmalar yapılmadı.

Tonya ilçesinde 94 binanın dış cepheleri ve çatıları ile sokak saglıklaştırma çalışmaları %75 belediye %25 vatandaşın karşılayacağı şekilde. Büyükşehir belediye meclisine sunuldu. 

Proje için Murat Zorluoglu "Ben bu tarz projeleri paylaşırken bana resimdeki gibi olacak mı diye soruyorlar."diyerek Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel "Resimdeki gibi olacak mı" diye sordu ve evet yanıtını aldı

Ardından Zorluoğlu "Bu tarz bina dış cephe yenilemelerinde tüm binaların aynı olması gözü yorar. Buna dikkat edelim" dedi.

Ardından yapılan oylama ile proje büyükşehir meclisinde onaylandı.

Çaykara da yapılacak sokak saglıklaştırma çalışmaları da  yüzde 50 belediye yüzde 50 mal sahibi karşılayacağı şekilde mecliste onaylandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber