Trabzon'da 8 yıl önce yakalanan "Son Patroniçe" yeniden aranıyor!

Trabzon’da 8 yıl önce fuhuş ticaretinin lideri olarak gözaltına alınan Ermeni kadın Gohor Kirakosyan'ın Interpol tarafından arandığı belirlendi

Trabzon'da 8 yıl önce yakalanan "Son Patroniçe" yeniden aranıyor!

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Çömlekçi Mahallesi’nde 8 yıl önce Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alınan Ermenistan vatandaşı ‘Son Patroniçe’ lakaplı Gohor Kirakosyan isimli kadın 6 ay hapis yattıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kirakosyan’ın hakkında devam eden yargılama ise geçtiğimiz günlerde karara bağlandı. Hakkında 15 yıl hapis cezası çıkarılan Kirakosyan kayıplara karıştı. Uluslararası yazışmalarla nerede olduğu tespit edilemeyen Kirakosyan hakkında Interpol polisi arama kararı çıkarttı.

Her yerde aranan Kirakosyan’ın Gürcistan’da olduğu tahmin ediliyor.  Ermenistan'daki Hope and Help (Umut ve Yardım) Derneği'nden Dışişleri Bakanlığı aracılığı ile Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne daha önceden yapılan uyarıda, 'Son Patroniçe' Kirakosyan’ın, Ermeni kadınları yeniden fuhuş için Türkiye'ye getirme hazırlığında olduğu ileri sürülerek önlem alınması istemişti.

Karadeniz Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler