Trabzon'da 8 kişiyi yaralayan şahıs hakkında flaş karar!

İlk çıkarıldığı mahkemede serbest kalan ardından yeniden gözaltına alınan şahıs tutuklandı

Trabzon'da 8 kişiyi yaralayan şahıs hakkında flaş karar!

Trabzon'da bir kafeteryada kız arkadaşı K.K. ve birlikte oturduğu Ü.G.'ye tabanca ile ateş eden ve seken kurşunlarla 6 kişinin daha yaralandığı olaydan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 30 yaşındaki Özkan K., savcılığın itirazı üzerine dün yakalandı ve çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.


Olay, 11 Mart cumartesi günü saat 16.50 sıralarında Kemerkaya Mahallesi, Kunduracılar Caddesi’nde meydana geldi. Özkan K., bir kafede Ü.G. ile birlikte gördüğü kız arkadaşı K.K. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine ruhsatlı tabancasını çıkaran Özkan K., K.K. ve Ü.G.’nin bacaklarına doğru art arda ateş etti. K.K. ve Ü.G. ile seken kurşunların isabet ettiği kafeteryada bulunan 6 kişi yaralandı. Kaçmaya çalışırken yakalanan ve çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Özkan K., savcılığın itirazı üzerine dün yakalanarak gözaltına alındı. Mahkemeye çıkartılan Özkan K. tutuklandı.

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber