Trabzon'da 6 bin kişi birlikte iftar açacak

Trabzon'da 6 bin kişi aynı anda iftar açacak.

Trabzon'da 6 bin kişi birlikte iftar açacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 6 bin kişi ile beraber oruç açarak Trabzon'dan dünyaya bir kez daha birlik ve beraberlik mesajı vermeyi planladıklarını bildirdi.


Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri "Şehir İftarı"nın bu yıl 2 Haziran Cuma günü Yavuz Selim Stadı'nda gerçekleştirileceğini belirtti.

Yaklaşık 6 bin kişinin bir arada oruç açması planlanan iftar programını Gaziosmanpaşa Belediyesi ile birlikte organize ettiklerini vurgulayan Gümrükçüoğlu, iftar programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılacağını ifade etti.

Gümrükçüoğlu, ramazanda bir arada olmanın ve birlikte oruç açmanın önemli olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun, Valimizin ve milletvekillerimizin yanı sıra İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyemiz yetkililerinin de bizlerle olacağı iftar programına halkımızı davet ediyorum. Ramazan birliktir, beraberliktir, paylaşmaktır. Bizler Trabzonumuzda bunu en güzel şekilde yaşıyoruz. 6 bin kişi ile beraber oruç açarak Trabzonumuzdan dünyaya bir kez daha birlik ve beraberlik mesajı vermeyi planlıyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber