Trabzon'da 50 Bin TL'lik beyaz eşya vurgunu

Trabzon'da bir mağazadan 50 Bin TL'lik beyaz eşya vurgunu yapıldı.

Trabzon'da 50 Bin TL'lik beyaz eşya vurgunu

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da bir beyaz eşya mağazasından 50 Bin TL'lik vurgun yapan şahısı polis ekipleri film gibi operasyon ile yakaladı.


Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; Trabzon'un Gülbaharhatun Mahallesinde bulunan bir beyaz eşya satış mağazasının deposunda ürünlerin kaybolması üzerine iş yeri sahibi polise başvurarak yardım istedi. 

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Ekipleri; olay ile ile alakalı çalışma başlattı. Çalınan beyaz eşyaların internet üzerinden satılacağını düşenen ekipler yapmış olduğu araştırmada M.Y. İsimli şahsın Beyaz eşya sattığını tespit etti. Polisler internet üzerinden alıcı kılığına girerek M.Y. İle buluştu. Gözaltına alınan şahıs emniyete sevk edildi.

Burada M.Y.'nin vermiş olduğu ifade sonrasında ürünleri mağaza çalışanı F.İ. İsimli şahıstan aldığını öne sürdü. Polis ekipleri F.İ'yi gözaltına alarak emniyete sevk etti. Burada yapılan çalışmada F.İ'nin beyaz eşyaları 7 ayrı kişiye daha sattığı öğrenildi. 

Yapılan inceleme sonrası çalınan malların bir kısmı bulunurken 7 kişiye çalıntı malzeme almaktan işlem yapılarak serbest bırakılırken F.İ. ise gözaltındaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

Haber : Şükrü Üçüncü 







HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber